Страницы

понедельник, 30 июня 2014 г.

Найкрутіша мить..!!!


Найкрутіша мить..!!!


     Вчора ми святкували день молоді. Це був незабутній вечірньо-ранковий час, який ми провели разом, хлопці та дівчата, брати та сестри.. Єдність - це крута штука, яка поєднує усіх дітей Небесного Батька. Божа сім'я - це щось тепле і рідне. Коли ми разом, ми відчуваємо свою силу та згуртованість, коли когось немає поряд, відчуття таке, ніби не вистачає шматочка серця. Ця вечірка, у якомусь сенсі, була прощальною, бо багато хто з нас восени поїде навчатися у інші міста. Але ми не хочемо сумувати з цього приводу, бо тепер, тепло нашої дружньої родини розпочне свою подорож по всій України та навіть за її межами. 

Ми будемо пам'ятати цю ніч дуже довго! Тепло.. краса.. радісні посмішки.. вогнище.. шашлики під соусом.. печиво з печі.. міцна кава.. пісні.. веселі очі рідних тобі людей.. круте кіно.. матраци.. попкорн та смажене насіння.. мрії.. морозиво з малиною.. незабутня мить.. ще одна незабутня мить.. ой, іще одна.. та їх же тут ціле море..))) коротше кажучи, включай свою уяву, фантазуй.. і, можливо, зрозумієш мої теплі відчуття та спогади. Так, молодий та жвавий, я звертаюся саме до тебе, ти знайшов у собі сили дочитати цей лист до кінця, і якщо тобі сподобалась моя розповідь, наступна вечірка буде відбуватися уже із твоєю участю! :) 
     Чекаємо на тебе, друже, і не забувай побільше мріяти та фантазувати. Наші думки і наше сильне бажання породжує дії, які, вже за таких обставин, мають право тільки на успіх!


          Послухай, не бійся змін, зроби своє життя яскравим, дозволь Іісусу перефарбувати кожен його епізод у настрій веселки!))))

Анна Клецко