Страницы

суббота, 19 июля 2014 г.

Що робити віруючим у скрутні часи?

Що робити віруючим у скрутні часи?

Усі ми мріємо, будуємо плани на майбутнє, ставимо цілі у житті та шукаємо шляхи, щоб досягти своєї мети. Малюючи своє майбутнє в уяві, мало хто з нас задумується про те, що його життя може не вистачить на здійснення тієї особливої мрії.
Звичайно, люди не очікують неприємностей або горя. Багато хто живе безтурботно, не поспішаючи, бо впевнені, що все встигнуть зробити, буде багато часу... Останні події, що нависли темною хмарою над нашою країною, багатьох застали зненацька, люди просто не були готові до цього. Ніхто більше не відчуває себе захищеним. Почуття нестабільності та страх, через небезпеку, набирає все більших обертів. Серця багатьох людей охоплені  панікою, і це не дивно, бо не знаючи Бога, вони не мають надії, не мають миру, який дає тільки Господь.
Що повинні робити віруючі у ці скрутні часи? – відповідь проста, - проповідувати Слово Боже, говорити про спасіння, про Христа, навіть тоді, коли життя буде під загрозою! Адже віруючі люди розуміють що є по-справжньому дорогоцінним – вічна душа!
Що про це каже Іісус? «Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів…» (Євангеліє від Матвія розділ 28, вірш 19-20), «А коли будуть вас переслідувати в однім місті, утікайте до іншого. По правді кажу вам, не встигнете ви обійти міст Ізраїлевих, як прийде Син Людський» (Євангеліє від Матвія розділ 10, вірш 23).

(Історія про Джона Хартера)
Це надзвичайно сильне відео ми дивились на молодіжці. Воно є чудовою ілюстрацією теми, яку ми розбирали на молодіжному служінні. 
Анна Клецко

Комментариев нет:

Отправить комментарий