Страницы

понедельник, 1 марта 2010 г.

Козацькі розваги для сильних та мужніх...


Кожного року в кінці лютого на молодіжному служінні святкується ДЗВ. Що це? Так, чоловіче свято – День захисника вітчизни. Цього разу свято проходило в незвичайному козацькому форматі.

Спочатку хлопці «потрапили» на ярмарок і побачили, як дівчата вибирають їм сюрпризи та частування. Після приємного моменту вручення подарунків настав ще приємніший момент – смачна пауза з салом та варениками. Підкріпившись та переглянувши мультфільм-блокбастер про козаків та мушкетерів, хлопці-козаки були готові звершувати подвиги. Для цього їх поділили на чотири полки і влаштували змагання.

Почалося все з Вікторини по історії козацтва, де треба було трішки згадати минувшини. Козаки показали себе справжніми знавцями історії, проявивши розум та винахідливість.

Для підняття настрою глядачок, найбалакучіші учасники намагалися за 1 хвилину промовити максимальну кількість разів скоромовку. Це дійсно були 4 хвилини невпинного сміху!!! :) :) :)

На Січі козаки займалися господарством самостійно. Тому й тут вони мали продемонструвати свої кулінарні здібності – приготувати вінегрет. Коли вони побачили, що на столі стояло безліч зайвих продуктів, їм стало не до сміху. :-[ Але козаки швидко зорієнтувалися і страви вийшли їстівними. :)

Проявити свою силу та винахідливість козаки змогли, переносячи «пораненого товариша через річку» так, щоб він не замочив ніг, тобто не торкнувся ними підлоги. Складність завдання була в тому, що переносити треба було щоразу різними способами, не повторюючись. Після цього конкурсу не залишилося жодного сумніву, що у винахідливості їм немає рівних.

Усім відома картина «Козаки пишуть листа турецькому султану». Пишучи цього листа, наші козаки виявили кмітливість та неперевершене почуття гумору, проповідуючи Благу Звістку і переконуючи султана стати християнином.

Що ж то за козак, що не вміє швидко їсти?! І наступне змагання – якомога швидше, з’їсти вареники, не використовуючи при цьому ні столових приборів, ані рук. З цим завданням усі впоралися добре, показавши свої справжні обличчя. :)))

Основними ласощами на Січі були яблука, горішки, гарбузове та соняшникове насіння, яке запасливі козаки готували ще з осені. Тому їм за 2 хвилини було запропоновано проявити спритність, налускавши якомога більше насіння.

Для того, щоб налякати ворога, запорожці часто самі поширювали чутки про свою силу та непереможність. Отже, у наступному випробуванні учасникам турніру прийшлося доводити свою славетну силу та міць за допомогою 10-ти кілограмових гантелей.

Завершилися змагання військовим строєм, піснею та... козацькими танцями. :)

Ще раз вітаємо усю чоловічу половину молодіжного служіння. Адже, перш за все, ви – захисники Небесної вітчизни, воїни Божої армії! Тож стійте горою за Царство Боже, завжди бороніть правду Божу, дійте силою Христовою та живіть по волі Божій. Нехай Господь благословляє вас на кожному кроці.

3 комментария:

  1. Было действительно круто! Спасибо большое! Надеюсь 8 марта всем тоже понравится =)

    ОтветитьУдалить
  2. я тоже надеюсь, точнее верю;)

    ИДЕЙКА, ЧТО СЕСТРАМ НУЖНО ПРИЙТИ В ПЛАТЬЯХ---БОМБА!!!! СПАСИБО!!!

    БУЛО КРУТО! КРАСНО ДЯКУЄМО!
    ОТАК ТРЕБА ПИСАТИ, YoRiK

    ОтветитьУдалить
  3. Ага. Саня Бражник вареники трескал аж фейс замазал!!! Идея была прикольной. Спасибо всем!!!

    ОтветитьУдалить