Страницы

воскресенье, 17 апреля 2011 г.

VERBNA VE4IRKA ! ! !

Весь християнський світ 17 квітня цього року святкував В’їзд Ісуса Христа до міста Єрусалима. В нашій країні дане свято відоме більшості людей як «Вербна неділя».
Звісно, ця подія не обійшла осторонь і нашу церкву. Для молоді була проведена «Вербна вечірка», що дала змогу не тільки повеселитися та відпочити, а й поглибити свої знання та розширити свій кругозір. Зокрема, всі присутні подивилися відео про події тих днів. Адже саме з тих часів, коли біля Єрусалима люди зустрічали Ісуса Христа пальмовим віттям, розпочалася й наша українська традиція святкувати цю подію з вербовими гілочками в руках, так як це єдина рослина, що хоча б чимось схожа на пальмове віття.
Вечірка була наповнена різноманітними іграми, веселим відео, енергійними танцями та приємним спілкуванням з друзями.

Також від щирого серця привітали подружжя Немченко Станіслава та Ірини з першим роком подружнього життя. Саме 17 квітня 2010 року ми святкували їх весілля. І з цього приводу вони пригостили всіх смачним тортом.

Цей вечір ще раз нагадав кожному про велике християнське свято, що чекає нас за тиждень – Великдень!
Кожен з присутніх замислився над тим, що не тільки потрібно знати історію цього свята, а й необхідно готуватися до нього: слідкувати за своїм життям, бути в мирі і злагоді з людьми та творити добро.



1 комментарий:

  1. Когда Иисус въезжал в Иерусалим народ радовался и прославлял Господа. Я думаю в этот вечер у нас получилось достойно прославить Господа и радоваться тому, что однажды Он пришел в нашу жизнь.
    Еще раз поздравляю Славика и Иру с годовщиной семейной жизни. Вечной любви вам !!!

    ОтветитьУдалить